Virtualno isprobavanje boje za kosu

Prvo isprobaj, pa obojaj kosu! L’Oréal Paris je u suradnji s ModiFace, kanadskom beauty tech kompanijom, osmislio Virtual Try-On: virtualno isprobavanje boje za kosu. Alat pomoću AI pruža božanstvene rezultate boje prije nego što se odlučite za kupnju. Za sve koji žele pokriti sijede, eksperimentirati s novim bojama ili samo suptilno osvježiti nijansu, pitanje je isto: jeste li je virtualno isprobali? Pronađite svoju savršenu boju uz pomoć naše Virtual Try-On tehnologije.

ŠTO JE VIRTUAL TRY ON?

Možda želite  isprobati potpuno nove nijanse, a možda i vidjeti kako biste izgledali s malo svjetlijom ili tamnijom kosom - uz naš Vitrual Try-On možete pregledati i odmah isprobati svaku L’Oréal Paris boju!

KAKO KORISTITI VIRTUAL TRY-ON

 • Korak 1

  Odaberite nijansu koju želite isprobati

 • Korak 2

  Isprobajte uživo ili unesite svoju fotografiju

 • Korak 3

  Istražite boje kako biste pronašli onu savršenu za sebe. Kliknite na CHANGE PRODUCTS OR BUY NOW ispod ponuđenih nijansi, a zatim na prikazanu olovku ispod prve nijanse. Tu se nalazi čitava paleta L'Oréal Paris boja za kosu.

 • Korak 4

  Koristite presjek fotografije za izgled prije i poslije

LJEPOTA & INOVACIJE

Virtual Try-On je vođen najinovativnijom tehnologijom našeg doba: proširenom realnošću, odnosno AI tehnologijom. AI mijenja pravila u svijetu ljepote, tako što omogućava da se vaši video snimke i otpremljene fotografije preklapaju s veoma realističnim slikama generiranim računalom. To znači da možete saznati kako će vaša boja kose izgledati u stvarnom životu kroz samo nekoliko sekundi. Boje u sklopu VTO su izuzetno prirodne i točne, kako u režimu za isprobavanje boje kose uživo, tako i u režimu fotografije.

 

Na funkcionalnosti VTO radio je stručni tim inženjera, istraživača i znanstvenika koji su posvećeni stvaranju što jednostavnijih, ali impresivnih doživljaja ljepote. Inkluzivni uređaj za praćenje detektira vašu kosu i stvara realistične rezultate svojom skoro savršenom pokrivenošću rubova, za sve tipove kose i različite frizure. Umjetna inteligencija koristi se za generiranje krajnjeg rezultata simulatora boje kose. On detektira vašu trenutačnu boju kose tako da se tester boja može podesiti posebno za vas. Sve nijanse su podešene prema nijansi, zasićenosti, osvjetljenosti, kontrastu, tami i intenzitetu vaših slika uživo ili selfija. Kako biste postigli ovaj stupanj točnosti, vaša slika se uspoređuje s bogatom zbirkom postojećih slika ljudi širom svijeta, svih različitih uzrasta i etničkih skupina. Ipak, ne brinite! Vaše slike uživo/selfiji nikada se ne čuvaju.

Rezultati i trajnost će se razlikovati u zavisnosti od trenutačne boje i stanja vaše kose. Uvijek napravite test upozorenja na alergiju 48 sati prije uporabe boje za kosu.

KLIKNI, PROBAJ, OBOJAJ SE

Više od 80 bojaza isprobavanje 
Prikazana boja
kose ima prosječnu
točnost od
88%
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "POČETNA" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.hr/service detail pages/virtual-try-on", "name": "virtual-try-on" } } ] }