L’ORÉAL PARIS S VELIKIM ZADOVOLJSTVOM PREDSTAVLJA SVOJU NOVU GLOBALNU AMBASADORICU KENDALL JENNER

U jednom od najznačajnijih priopćenja u svijetu ljepote, L’Oréal Paris, svjetski kozmetički brend br. 1, s velikim zadovoljstvom želi dobrodošlicu novoj članici svoje obitelji, Kendall Jenner.

Kendall je moćna, uspješna i talentirana mlada žena koja nastavlja privlačiti pozornost svih oko sebe. Neizostavna figura u modnoj industriji, poduzetnica i medijska ikona, Kendall Jenner postala je uzor pripadnicima svoje generacije. 

 

UPOZNAJTE KENDALL JENNER

Rođena u Los Angelesu 1995. godine, Kendall Jenner postala je jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki i jedna od najutjecajnijih žena na planetu. Od 2007. godine Kendall je, uz svoje sestre, odrastala pred očima cijelog svijeta. Budući da se manekenstvom počela baviti s 13 godina, do vremena kad je napunila 22 već je postigla toliko toga – hodala je pistama najvećih svjetskih modnih kuća i surađivala s nekim od najmoćnijih brendova na planetu.

Vignettes  Spoke

SIMBOL SESTRINSTVA

Kao dio obitelji na čijem je čelu moćna žena, koja je pomaknula granice i promijenila definiciju uspjeha u modernom svijetu, Kendall Jenner primjer je solidarnosti i sestrinstva. Daleko od kamera, svaka članica ove obitelji sama je krčila svoj put, a istovremeno podržavala druge članice na njihovu putu. Svaka od njih prihvatila je vlastiti identitet i sudbinu, stvarajući svoju jedinstvenu priču, a u isto vrijeme bila primjer kako žene mogu zajedno rasti i podržavati jedna drugu

„Nitko ne definira Kendall Jenner osim Kendall Jenner. Ona je utjelovljenje svega onoga za što se zalaže generacija Z – ona je vlasnik svojeg imidža, ponosno gradi osjećaj vlastite vrijednosti i inspirira druge da čine to isto.”

Delphine Viguier

Globalna predsjednica brenda L’Oréal Paris

Visual Cannes Marche

KUSTOSICA VLASTITOG IMIDŽA 

Uz 350 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, Kendall Jenner ima svoju vlastitu medijsku platformu gdje je ona sama glavna i odgovorna urednica. Uz potpunu moć odlučivanja o tome što će podijeliti sa svijetom, ona je inspiracija ženama da budu ono što jesu i da svoj život dijele s drugima pod svojim uvjetima. 

ŽENA PRAVIH VRIJEDNOSTI 

Pružajući život nečemu što, za mnoge ljude, nadilazi i najluđe snove, Kendall Jenner postala je ikona i istinska globalna priča o uspjehu. Kao čuveni supermodel, godinama je koristila svoju moćnu poziciju i platformu da bi otvoreno govorila o svojim problemima s mentalnim zdravljem i anksioznošću. Njezina iskrenost potakla je milijune mladih žena i djevojaka koje joj se dive da počnu razgovarati o tim temama. Jednostavna spoznaja da i Kendall Jenner pati od nesigurnosti omogućava djevojkama da podijele s drugima svoje probleme i da izgrade mreže međusobne podrške na putu prema stjecanju samopouzdanja.

„Čast mi je što mogu biti dio novog sestrinstva snažnih, moćnih žena i što mogu izgovoriti ove čuvene riječi – ja to zaslužujem. Postati članicom L’Oréal Paris obitelji i dobiti mogućnost da budem personifikacija svega onoga što ovaj brend predstavlja za mene znači istinsko zatvaranje kruga.”

Kendall Jenner

Šminkanje kao igra

Kad je bila mlađa, Kendall se često igrala šminkom svoje mame. Naša nova ambasadorica sada ima na raspolaganju sve virtualne alate brenda L'Oréal Paris pomoću kojih može eksperimentirati sa šminkom i isprobavati novi izgled.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "POČETNA" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.hr/kendall-jenner-new-loreal-paris-ambassador", "name": "kendall-jenner-new-loreal-paris-ambassador" } } ] }