Cannes Eva Cannes Hero

L’Oréal Paris, službeni vizažist festivala u Cannesu.

L’Oréal Paris je ponosni partner najprestižnijeg filmskog festivala na svijetu. Kao službeni vizažist kanskog festivala od 1997., podržavamo svijet kinematografije i novosti iz svijeta ljepote donosimo na međunarodno najzastupljenije okupljanje u svijetu filma.

Svakog svibnja, tijekom 10 dana: 1700 dizajna šminke

Od ceremonije otvaranja do ceremonije zatvaranja, kao i svaki dan između njih, vizažisti L’Oréala Paris kreiraju izgled i uljepšavaju članove ocjenjivačkog tima kao i naših ambasadora. Pod rukovodstvom kreativnog genija iz L’Oréala Vala Garlanda, tim od više od 30 međunarodnih vizažista dizajnira oko 1700 izgleda šminke za trajanja festivala. Ujutro i uvečer oni šminkaju 200 gostiju i članova ocjenjivačkog tima.

Raznolikost na crvenom tepihu

Cannes Compo

Na "la montée des marches", kako nazivaju crveni tepih koji vodi do festivalske palače u Cannesu, skup iznimnih žena porijeklom sa svih strana svijeta predstavlja L’Oréal Paris. Sa svih kontinenata, iz svih kultura, naše glumačke ikone i ambasadorice iz svijeta glazbe, mode i aktivizma ujedinjuju se kako bi predstavljale ljepotu raznolikosti na ovoj svjetskoj pozornici. Za L’Oréal Paris, ne postoji jedan oblik ljepote, a Cannes postaje živi izričaj naše vizije suvremene ljepote.

Slavimo žene koje stoje iza glumica

Izvan crvenog tepiha, L’Oréal Paris u Cannesu ide uživo: okuplja glumice, medije i osobe iz u filmske industrije na 10-dnevnim radionicama, intervjuima i razmjenama. Pokrećući promjene kroz globalnu vidljivost festivala, ti događaji slave žene koje stoje iza glumica, izazove na putu do uspjeha i snagu koja dolazi s ljepotom.

Festival za sve

Cannes Hellen Andie

U skladu sa svojim duhom uključivosti, L’Oréal Paris otvara doživljaj festivala u Cannesu pozivajući obožavatelje iza festivalskih pozornica. Kao domaćin događanja za koje nije potrebna akreditacija, otvorenog kina, "talk showa" ili pozivajući slavne glumice da prošeću crvenim tepihom zajedno s aktivisticama koje ih nadahnjuju, L’Oréal Paris stvara interaktivni doživljaj za sve. Kako za one uživo u Cannesu, tako i za milijune na internetu.

Ljepota s crvenog tepiha za svakoga

S našim čarobnjakom za šminkanje Valom Garlandom i guruom za kosu Stéphaneom Lancienom, otkrivanje njihovog izgleda na crvenom tepihu korak po korak, zapanjujuća se ljepota stvara u trenu. Snagom jasnih crvenih usana zahvaljujući Color Riche, ili letimičnim pogledom s Volume Million Lashes, L’Oréal Paris igra svoju ulogu omogućujući ženama da svijetu prenesu poruku koju žele. Jer “sve žene to zaslužuju”.