Hyaluronic Acid A Boost Of Hydratio For All Ages Hero

Hijaluronska kiselina, za bolju hidrataciju u svakoj dobi

Hijaluronska kiselina nije samo za injekcije za ispunjavanje bora! Ova čudesna molekula također je i fantastična hidratantna tvar koja odlično djeluje i na mlađu i na zreliju kožu.

SAVJET
1

Hidratacija, tajna predivne kože

Želimo to zaista dobro naglasiti: hidratacija je pre-bit-na ako želite predivnu kožu! Voda je izuzetno važna za epidermu i za blistavost, glatkoću i dobru elastičnost kože. Hidratacijom kožnim stanicama pomažete da se regeneriraju i povrate svoju hidrolipidnu ravnotežu. Koža sa slabljenjem svoje zaštitne barijere slabi, gubi više vode i postaje dehidrirana: zato osjećate da vas zateže, svrbi, da je grublja i znatno mlohavija. Često mislimo da su mali nabori zapravo dehidracijske linije koje vas mogu snaći u bilo kojoj dobi: čak i kod mlađe kože, nedostatak vode može utjecati na vrlo delikatnu kožu oko očiju i prouzročiti njeno nabiranje. Dakle, ako uistinu želite smanjiti rasprostranjenost bora, morate se ozbiljno posvetiti hidrataciji kože već u dvadesetima.
SAVJET
2

Hijaluronska kiselina, intenzivno hidratantna tvar

Hijaluronska kiselina prirodni je agens prisutan u kožnoj epidermi. Igra vitalnu ulogu u očuvanju tonusa i elastičnosti kože, ali i održavanju te famozne hidratacije: ona je glavni razlog tomu što je mlađa koža prirodno podatna, puna i glatka. S vremenom se njezina prisutnost u tijelu postupno smanjuje. Proces je to koji počinje već u dvadesetima, a uzrok su mu slobodni radikali (sunčeve zrake, zagađenje...) kojima smo izloženi. Beauty proizvodi s hijaluronskom kiselinom definitivno su pravi način borbe protiv toga jer je jedno od njezinih svojstava, zahvaljujući njezinoj jedinstvenoj strukturi, sposobnost zadržavanja molekula vode, čime pomaže hidratizirati kožu. Ona je poput spužve, upija i tisuću puta veću količinu vode od svoje težine! Kako nije ni masna ni okluzivna, sjajna je alternativa i za problematičnu mlađu kožu kojoj je potrebna hidratacija, ali bez nuspojava u vidu mrlja.  Hijaluronska kiselina je, dakle, sjajna za hidrataciju lica i savršena za bilo koju dehidriranu kožu ili kožu bez sjaja koja želi biti spremna za zimu.