Vrijeme je za sprečavanje znakova starenja

Ah, vječna mladost o kojoj svi sanjamo, čekajući onaj čudesni proizvod koji će zaustaviti vrijeme. Što ako je taj superjunak već došao, u obliku anti-aging proizvoda za njegu kože? Oni su danas dovoljno moćni da vidno uspore pojavu znakova starenja kože.

SAVJET
1

Kad se pojave oni prvi znakovi starenja kože...

Prvo što trebamo spomenuti je ovo: kad su u pitanju bore, svi smo mi različiti! Neki će i na pragu četrdesetih imati glatku i čvrstu kožu, dok će neki prve bore zamijetiti već u dvadesetima. A prva naznaka starenja kože često je pojava bora od mrštenja, nezgodnih vertikalnih nabora koji se produbljuju kad se mrštite i, kako se čini, zauvijek ostaju na čelu. Manje se linije obično pojavljuju između dvadesetih i tridesetih, često na rubovima očiju. S 35 pojave se mimičke bore i postaju sve izraženije. Od 45. godine proces starenja kože malo se ubrza i tu se već vide dublje bore. Zatim je tu hormonalno starenje koje napada vaš epidermis: tamne mrlje, tanja koža, gubitak sjaja... Upotrebom posebno prilagođenih proizvoda za njegu kože te ćete znakove starosti kože usporiti! 
SAVJET
2

Spriječite i usporite pojavu bora

Starenje kože programirani je genetski fenomen: od njega naprosto nema bijega! Međutim, u igri su i drugi čimbenici koji pospješuju pojavu tih prvih bora: sunce, zagađenje, duhan, nedostatak sna, nezdrav životni stil, stres... Ovo su tri zlatna pravila za izbjegavanje bora:- Hidratizirajte svoju kožu ujutro i uvečer, od najranije dobi Upotrebljavajte i proizvod za hidrataciju i kremu protiv bora kako biste usporili proces starenja kože. Zaštitite svoju kožu od sunca: nikad ne izlazite na sunce bez kreme za sunce i pobrinite se da vaša koža bude zaštićena, čak i zimi. Naš savjet: Upotrebljavajte hidratantne proizvode sa zaštitnim faktorom. Vodite uravnotežen život: prestanite pušiti, pijte mnogo vode, počnite se baviti sportom, zdravo se hranite i kvalitetno spavajte noću. 
SAVJET
3

Usporite starenje kože i eliminirajte indikatore godina

Mnogo je beauty proizvoda koji mogu pomoći umanjiti znakove koje za sobom ostavlja vrijeme bez odlaska pod nož i podvrgavanja estetskoj kirurgiji. Od trenutka kad ugledate prve bore počnite primjenjivati njegu protiv bora koja će pomoći izgladiti ih. Istovremeno će pospješiti hidrataciju kože, što je nužno za očuvanje njezine glatkoće i elastičnosti. Kad bore zaista postanu prisutne, odaberite anti-aging proizvode za njegu kože, posebno prilagođene zrelijoj koži, koji će djelovati na različite znakove starenja: gubitak čvrstoće i volumena, nepravilnosti, tanke linije, dehidraciju, gubitak sjaja... Promijenite svoju beauty rutinu i u nju uključite njegu kože za svaku pojedinu zonu koju ciljate: vaše lice, gdje koža postaje tanja, grublja i nepravilnija; konture lica koje se mijenjaju i gube oštrinu; područje oko očiju, gdje se javljaju tamni krugovi, podočnjaci i izraženi suzni kanali; vrat i poprsje koji gube na čvrstini... Neka vam ništa ne promakne!