POTPUNA ANTI-AGE RUTINA 

Noćni serum s čistim retinolom vidno korigira znakove starenja kože čak i duboke bore. Vašoj koži će trebati vremena naviknuti se na ovaj sastojak, stoga je važno uvoditi ga postepeno.  Nanijeti 3-4 kapi na čistu, suhu kožu navečer, prije kreme. Sljedećeg jutra koristiti zaštitu od sunca s najmanje SPF 20. 

1. TJEDAN: Koristiti 2 noći tjedno.

2. TJEDAN: Koristiti svake druge noći.

3. TJEDAN: Koristiti svake noći, sukladno toleranciji.

Ne koristite zajedno s drugim proizvodima koji sadrže retinol. 

 

Zatim nanesite Revitalift Laser noćnu kremu svaku večer, pokretima odozdo nagore, na temeljito očišćenu kožu lica i vrata. Revitalift Laser noćna krema protiv starenja kože sa snagom tri dermatološki aktivna sastojka  pomaže  kod  ublažavanja  bora  i  obnavljanja  teksture  kože.

 

Svako jutro na temeljito očišćeno lice i vrat nanesite dnevnu kremu Revitalift Laser. Napredna njega protiv starenja kože s vidljivim rezultatima nakon 4 tjedna. - Koža je trenutno hidrirana,  tonirana  (+35%*) i čvršća (+15%*). Ten kože je poboljšan prema 84%** žena. Nakon 4 tjedna, bore su smanjene (-11%***), a koža je čvršća. Ton kože znatno je homogeniji (-30%****),  a  tekstura  kože  je  ujednačenija  (-21%****). 

*Instrumentalni test – na uzorku od 40 žena. **Test potrošača – na uzorku od 51 žene. ***Instrumentalni test – bore oko očiju – na uzorku od 32 žene. ****Klinički sustav bodovanja – na uzorku od 40 žena.

 

 

OD FORMULE DO ISPITIVANJA, PREDANI SMO NJEZI VAŠE KOŽE

 

-L'ORÉAL PARIS MEĐUNARODNI DERMATOLOŠKI ODBOR potvrđuje naše proizvode putem: detaljnog pregledavanja protokola za ispitivanje proizvoda i rezultata ispitivanja; sveobuhvatne provjere sastojaka u smislu učinkovitosti, sigurnosti i tolerancije.
-Kako bismo bili sigurni da su naši aktivni sastojci sigurni za sve tipove kože, primjenjujemo naše formule na pravoj koži u prosjeku 600 puta.
-Nakon testiranja učinkovitosti naših proizvoda ponovno ih podvrgavamo neovisnim ispitivanjima.
-L'Oréal Paris predan je stvaranju svijeta u kojem se proizvodi ne ispituju na životinjama. Prije više od 30 godina u potpunosti smo prestali ispitivati naše proizvode na životinjama.