OSJETI SNAGU HIDRATACIJE - HIJALURONSKA KISELINA SADA I ZA TVOJU KOSU

Predstavljamo vam NOVU Elseve Hyaluron Plump liniju proizvoda specijalno dizajniranu za njegu dehidrirane kose osnaženu hijaluronskom kiselinom – zlatnim standardom hidratacije. Trenutačna hidratacija, trenutačno predivna kosa!

S hijaluronskom kiselinom i najnovijim tehnologijama brenda L’Oreal Paris nastali su šampon, balzam, maska i serum linije Hyaluron Plump te ovaj program za njegu kose donosi prednosti za svaki tip kose i pomaže joj da izgleda zdravije i punije. Hijaluronska kiselina je jedan od zlatnih standarda u oblasti hidratacije. Njezine karakteristike mogu koristiti i koži i vlasištu jer ona smanjuje dehidraciju i osnažuje barijeru kože, što pomaže u njezi osjetljivog vlasišta.
Kako izgleda dehidrirana kosa? Kosa koja je bez sjaja, kruta i gruba na dodir? To su neki od znakova dehidrirane kose.Osjećaj dehidracije prvi je znak da kosa postaje oštećena. Kada je riječ o kosi, na dugoj, suhoj, krhkoj ili lomljivoj kosi kutikula vlasi postaje oštećena, te vlasi više nisu zaštićene od vanjskih agresora.

Ultimativni ritual hidratacije za dehidriranu kosu - Hyaluron Plump hidratantni proizvodi za njegu trenutačno transformiraju dehidriranu kosu i vraćaju joj punoću, elastičnost i sjaj, bez ikakvog osjećaja težine. Nabavite odmah.