Filer serum za lice, BFF 40-godišnjakinje

Život počinje s 40, a s njime dolaze i nove rutine njege kože. Dobrodošli u svijet volumizirajućih seruma za lice za svakodnevno ugađanje koži.

SAVJET
1

Što je našoj koži potrebno kad dosegnemo četrdesetu?

Kad dosegnemo ovu prekretnicu, naša će nam koža donijeti nove izazove. Kako bismo se bolje brinuli o njoj, moramo razumjeti što se događa: naša koža postaje tanja i suša, konture našeg lica manje su definirane, tamni krugovi i suzni kanali čine se dubljima, zbog čega izgledamo izmoreno čak i kad se osjećamo sjajno.
SAVJET
2

A čudesno rješenje su... Filler serumi!

Nema smisla više oklijevati, vrijeme je za preventivni napad na opuštenu kožu. Koji je cilj? Povećati podatnost i volumen kože. Naša je preporuka nanijeti 3 do 4 kapi volumizirajućeg seruma svakog jutra i večeri. Serum je pun hijaluronske kiseline, koja će hidratizirati vaše lice i vratiti mu podatnost, povećavajući pritom gustoću vaše kože. Još jedan bitan beauty savjet za zalazak u četrdesete jest brinuti o vratu i poprsju jednako kao o licu.
SAVJET
3

Stoga se počastite volumizirajućim serumom i svojoj koži učinite dobro

Njega kože pomalo je nalik modi Ulažemo vrijeme u odabir i kombiniranje odjeće i dodataka i osmišljavamo ujednačen izgled.  Isto vrijedi i za beauty tretmane. Upotreba seruma i dnevne/noćne kreme iste marke može samo pospješiti pozitivne učinke. A za nas koji smo prešli četrdesetu to je prava anti-aging pobjednička kombinacija. Serumu pospješuju učinkovitost dnevnih i noćnih krema za vraćanje volumena. Kombiniranjem njihovih učinaka dobivamo učinkovito oružje za njegov gubitak. Počastite se volumizirajućom rutinom njege kože i ponosno pokažite svoj mladenački izgled i podatnu kožu.