Istraživanje na kojem se temelje naši proizvodi

Inovativna znanost za postizanje vrhunske djelotvornosti 

Naša misija polazi od inovativne znanosti. Vrhunska djelotvornost naših formula iskušana je i testirana, utemeljena na opsežnim podacima prikupljenima tijekom godina kako bismo isporučili vidljive, dokazane rezultate. To je u središtu svega što radimo od osnutka  L’Oréala, prije više od 110 godina, do danas.

Vrhunska djelotvornost estetske kozmetike, proizvoda za njegu kože i kose, kao i proizvoda za muškarce. L’Oréal Paris je plod moderne znanosti čijim se razvojem bave naši timovi koji okupljaju više od 4000 istraživača u 21 istraživačkom centru diljem svijeta. Zahvaljujući ovoj, rasprostranjenoj mreži, možemo isporučiti mjerljive, na rezultatima utemeljene inovacije utemeljene na znanosti u pravom razmjeru, kako bismo svakoj ženi u svoj njenoj osobnosti ponudili vidljive, dokazane rezultate.

U laboratorijima L’Oréal Paris naši predani timovi znanstvenika – biologa, farmaceuta, biokemičara i kemičara – zajedno rade na usavršavanju naših proizvoda.

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.hr/istraivanje-na-kojem-se-temelje-nai-proizvodi" }

Kad se združe znanost i podaci, događaju se značajne inovacije

Na izvornim temeljima kemičara vizionara Eugènea Shuellera, znanstveni pristup oduvijek pokreće promišljanje i stručni rad u L’Oréu. Naši timovi diljem svijeta surađuju kako bi isporučili formule osmišljene na najnovijim spoznajama i utemeljene na dokazanim rezultatima. Više od stotinu stručnjaka specijalizirano je samo na području sigurnosti i djelotvornosti proizvoda, a sve naše formule podvrgavaju se probiru koji osigurava da različiti sastojci djeluju usklađeno i primjenjuju se u sigurnim količinama. 

Izrada alata za mjerenje bilo kojeg znanstvenog napretka je ključna. Zato je L’Oréal razvio atlase kože svih etničkih skupina, kako bi objektivno uspoređivao učinke proizvoda i režima njege. Svaki se proizvod ispituje na brojnim tipovima i bojama kože i kose, kao i na raznim dobnim skupinama.

 
Zahvaljujući takvim podacima i znanju, možemo jamčiti iskušane, dokazane rezultate i stvarno vrhunsku djelotvornost i upravo zahvaljujući takvoj, transparentnoj viziji znanosti izgradili smo dosadašnje i buduće povjerenje potrošača.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.hr/istraivanje-na-kojem-se-temelje-nai-proizvodi" }

Platforma "The Other Side"

Smatramo da nam je obaveza dijeliti informacije o našim sastojcima, tome kako djeluju, odakle dolaze i njihovoj sigurnosti. Preko naše namjenske web-platforme "The Other Side", potrošačima dajemo uvid u svijet iza pozornice, u vrhunsku znanost na kojoj počivaju naši proizvodi, dijelimo pojedinosti o sastavu naših formula, s više od 400 definicija sastojaka, kao i podatke o sigurnosti naših proizvoda i njihovom učinku na okoliš. Tako nastavljamo graditi bliskost i povjerenje potrošača.

Alternative ispitivanju na životinjama: Episkin, referentni resurs globalne znanstvene zajednice 

Lider u borbi protiv ispitivanja na životinjama, L’Oréal je tu praksu zabranio u svojim laboratorijima 1989. godine, skoro 15 godina prije stupanja na snagu europske regulative.

Episkin, L’Oréalova vlastita inovativna tehnologija rekonstruirane kože, razvijena prije više od 30 godina, jasan je primjer kako grupa sustavno prednjači pred regulatornim zahtjevima. Reproducirajući strukturu kože i simulirajući uvjete za primjenu proizvoda, ova tehnologija omogućuje predviđanje sigurnosti i djelotvornosti nekog sastojka proizvoda prije no što se on klinički ispita. U L’Oréalovom Centru za prediktivnu procjenu u Gerlandu u Francuskoj, svake se godine proizvede oko 130 000 jedinica rekonstruiranog tkiva, a u centru u Pudongu u Kini, prve su azijske kože rekonstruirane 2010. godine.

Do današnjeg dana, Episkin je jedina tehnologija rekonstituirane kože koju je odobrila Europska komisija.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.hr/istraivanje-na-kojem-se-temelje-nai-proizvodi" }
članak  Znanost Slika 3

Doznajte više o L'Oréalu Paris

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "POČETNA" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.hr/istraivanje-na-kojem-se-temelje-nai-proizvodi", "name": "Istraživanje na kojem se temelje naši proizvodi" } } ] }