Brinete o njezi kože? I mi!

U tvrtki L'Oréal stvaramo napredne, učinkovite proizvode za njegu kože.

L'ORÉAL PARIS MEĐUNARODNI DERMATOLOŠKI ODBOR

Članovi odbora potvrđuju naše proizvode putem: Detaljnog pregledavanja protokola za ispitivanje proizvoda i rezultata ispitivanja; Sveobuhvatne provjere sastojaka u smislu učinkovitosti, sigurnosti i tolerancije.

DR MEDICINE JELENA JAKIĆ, SPECIJALISTA DERMATOVENEROLOG

„Često razgovaram sa svojim pacijentima o njihovom iskustvu korištenja proizvoda. Ono što često napominju jest da im je bitno da je proizvod dermatološki ispitan. Čast mi je surađivati s kompanijom L'Oréal i preporučiti proizvode brenda L'Oréal Paris, jer znam da su svi proizvodi dermatološki ispitani. Tvrtka L'Oréal kaže da je proizvod učinkovit samo kada to može i dokazati." - Dr Jelena Jakić

Kako bismo bili sigurni da su naši aktivni sastojci sigurni za sve tipove kože, primjenjujemo naše formule na pravoj koži u prosjeku 600 puta (prije nego li dođu blizu vašoj koži).

Naša predanost sigurnosti ovdje ne prestaje! Također smo razvili nevjerojatnu platformu koja nam omogućava otkriti nove sastojke i inovacije u želji da konstantno poboljšavamo sigurnost naših proizvoda, kao i njihovu učinkovitost. Osim toga, od velikog značaja nam je osluškivanje potreba naših krajnjih potrošača, jer nam to pomaže razumijeti njihove probleme te da to uzmemo u obzir onda kada revidiramo formulu samog proizvoda ili se odlučujemo smanjiti ili ukloniti određene sastojke.

Nakon testiranja učinkovitosti naših proizvoda ponovno ih podvrgavamo neovisnim ispitivanjima (kako bismo bili sigurni u učinkovitost naših proizvoda).

Naši istraživači neumorno rade na istraživanju i razvoju proizvoda za njegu kože bolje učinkovitosti tako što integriraju različite tehnologije za dobivanje najboljih formula i aktivne supstance s dokazanom učinkovitošću. Nakon istraživanja i dobivanja najbolje formule, vrše se klinička ispitivanja koja provode neovisni instituti.

L'Oréal Paris predan je stvaranju svijeta u kojem se proizvodi ne ispituju na životinjama. Prije više od 30 godina u potpunosti smo prestali ispitivati naše proizvode na životinjama.

Razvili smo izrazito rigorozan postupak procjene sigurnosti naših proizvoda, ali i revolucionarne alternativne metode ispitivanja proizvoda, kao što je Episkin, koji se proizvodi od ljudskih stanica kože kako bi imitirao pravu kožu. Određena tijela nadležna za zdravstvo svejedno mogu odlučiti da samoinicijativno provedu testove na životinjama za određene kozmetičke proizvode, kao što je to još uvijek slučaj u Kini. L'Oréal je jedna od najaktivnijih tvrtki koja već više od 10 godina radi zajedno s kineskim vlastima i znanstvenicima na prepoznavanju alternativnih metoda i omogućavanju razvoja kozmetičkih propisa prema potpunom i konačnom ukidanju testiranja na životinjama.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "POČETNA" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.hr/druga-strana", "name": "druga strana" } } ] }